Kevään ja kesän tärkeitä päivämääriä

Kierrätyspäivä 5.5. klo 10-15, Otalampi-päivän suunnittelutapaaminen OtaVoimalla 7.5. klo 18, rannan siivoustalkoot 25.5. alkaen klo 10, kylän juhannusjuhlat 21.6. rannalla, rantauimakoulu 24.-28.6. sekä Otalampi-päivät 10.-11.8. Tarkempaa tietoa tapahtumista on tulossa!

Kierrätyspäivä 5.5.2024

Kierrätyspäivää vietetään Härkälän monitoimikeskuksen pihalla sunnuntaina 5.5. klo 10-15. Paikan päällä on kierrätyslavat metalliromulle sekä akuille. OtaVoiman kuntosalilla on avoimet ovet ja kyläyhdistys on paikalla pitämässä kahviota.
Oman kirppispisteen voi myös pystyttää ilman ennakkoilmoittautumista ja maksutta. Myyntipaikka voi olla auton peräkontti tai oma pöytä. Myyntipaikoille ohjataan.

Jos sinulla on kierrätettävää tavaraa, mutta tarvitset apua, otathan yhteyttä kyläyhdistykseen sähköpostitse otalammenkylayhdistys@gmail.com.

Karaokeilta 28.3.2024

Laulu raikaa Pohjoisella Pirtillä torstaina 28.3. klo 18-01. Tarjolla on laaja laululista. Pirtillä on A-oikeudet. Ravintolasta on mahdollista ostaa pientä naposteltavaa.
K-18.
Osoite: Salmentie 100.

Otalammen kyläilta maanantaina 4.3. klo 18 Pohjoisella Pirtillä. 

Tervetuloa Otalammen kyläiltaan Pohjoiselle Pirtille! Saamme paikan päälle Uudenmaan kylät ry:n osaajia, jotka auttavat meitä upean Otalampemme kehittämisessä.

Kyläillassa voimme yhdessä keskustella siitä mihin suuntaan haluamme Otalampea kehittää. Onko kenties tarve viilata Otiksen imagoa? Ehkäpä saamme keksittyä Otalammelle oman sloganin?

Kyläillassa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Paikalla on myös ihana Lapsiparkki Kirsikka viihdyttämässä perheen pienimpiä, jotta koko perhe voi halutessaan osallistua kyläiltaan!